Opțiuni de imprimare:

Farfalle cu sos de carne

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Stiu ca sunt o gramada de retete de paste dar, am zis sa fiu si eu in pas cu moda.šŸ˜‚ Iubesc pastele la nebunie si am decis ca trebuie sa am si o reteta de paste postata (marturisesc, nu cred ca va fi singura reteta de pastešŸ¤­).

 500 gr farfalle din grau dur
 400 gr carne de porc tocata
 400 ml pasta de rosii
 3 catei de usturoi
 3 tocana de legume
 3 porumb dulce
 sare
 piper
 curry
 busuioc
 oregano
 vegeta
 condimente pentru carne tocata
 patrunjel
1

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Eu adaug in apa pentru paste sare si putin ulei.

2

Intre timp, pregatim sosul. Calim usturoiul si tocana de legume in putin ulei, adaugand si cateva linguri de apa ca sa nu se arda usturoiul. Pe urma, adaugam carnea si condimentele, dupa gust. Amestecam aproape incontinuu cam 5-10 minute si adaugam sosul de rosii si porumbul.

3

Dupa ce da in clocot, lasam sa mai fiarba la foc redus pentru inca 5-10 minute. Mie imi place sa gust din cand in cand ca sa imi dau seama daca carnea e suficient de gatita.

4

Am pus pastele in farfurie, am adaugat sosul si am presarat putin patrunjel. In functie de preferinte, se mai poate adauga cascaval ras sau parmezan ras (are o aroma mult mai puternica). Siiiiiii cam aceasta a fost reteta mea de pastešŸ˜ Enjoy!