Opțiuni de imprimare:

Feta la cuptor

Randamente2 porțiiTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

O idee de cina rapida și sănătoasă.

 250 gr Branza feta
 2 Rosii
 1 Ceapa alba/rosie
 1 Ardei kapia
 Masline
 5 catei de Usturoi
 Ulei de masline
 Oregano
 Sare
 Piper
1

Începem prin a încinge cuptorul la 180°C.

Spălăm apoi legumele și le tăiem. Le asezonam cu ulei de măsline, sare, piper, oregano și amestecam bine ca să se întrepătrunda aromele (atenție la cantitatea de sare deoarece și branza este sărată!)

2

Într-o tigaie de fonta unsa cu o picatura de ulei așezăm în centru bucata de branza feta stropita cu câteva picături de ulei de măsline și puțin oregano.

3

Pe lângă bucata de branza așezăm legumele, adăugăm usturoiul și băgăm la cuptorul încins pentru 20 minute.

4

Se servește calda, cu frunze proaspete de busuioc tăiate și presărate deasupra și cu pâine coapta unsa cu usturoi. Pofta buna!

Informații nutriționale

Porții 2