Opțiuni de imprimare:

Frittata cu bacon, cartofi si sparanghel

Randamente1 porțieTimp total45 minute

O idee perfecta de mic dejun tarziu sau brunch

 3 oua
 50 gr bacon
 1 cartof mediu
 3 fire sparanghel
 1 tbsp branza pufoasa cu verdeturi
 1 tsp ulei de masline
 ulei pentru prajit cartofii
 sare, piper/fulgi chili
 optional: susan, marar uscat
1

Curatati si taiati felii cartoful, apoi prajiti-l intr-o tigaie.

2

Intr-un bol, bateti bine ouale impreuna cu branza pufoasa.
Condimentati.

3

Intr-o tigaie, adaugati un strop de ulei si rumeniti timp de 4-5 minute sparanghelul.
Apoi rumeniti si baconul.

4

Intr-un vas de copt, adaugati o lingurita de ulei de masline si intindeti bine peste tot cu o pensula.
Adaugati cartofii, baconul si ouale batute.
La cuptor pana se coaguleaza bine ouale, cca 25 min.

5

Spre final, in ultimele 3 minute, adaugati si firele de sparanghel.

6

Serviti cu susan si marar deasupra.