Opțiuni de imprimare:

Frittata cu ciuperci si praz

Randamente4 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total45 minute

Perfecta pe pentru orice moment al zilei, frittata poate fi servita atat calda cat si rece.
De asemenea aceasta reteta este potrivita pentru dietele ketoenice sau low carb.

 1 buc Praz
 1 tbsp Ulei masline
 400 gr Ciuperci
 4 Smantana
 6 Oua
 100 gr Gorgonzola
1

Se incinge o tigaie si se adauga uleiul de masline.

2

Prazul feliat se caleate in tigaie.

3

Cand prazul este calit, adaugam ciupercile feliate si le lasam inpreuna pentru 8-10min.

4

Condimentam dupa gust si adauga smantana.

5

Amestecam cu o lingura de lemn pentru 2min.

6

Batem ouale si le amestecam cu restul ingredientelor.

7

Mutam totul intr-un vas de cuptor.

8

Introducem vasul in cuptorul incins la 200 grade celsius pentru 20min.

9

Scoatem frittata din cuptor pentru a adauga gorgonzola rasa peste.

10

Introducem inca 5min in cuptor.

Informații nutriționale

0 porții

Mărime porție


Cantitate per porție
Calorii1200
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 80g103%
Total carbohidrați 20g8%
Proteină 80g

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.