Opțiuni de imprimare:

Fulgi de ovaz cu lapte de cocos si fructe de padure

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total15 minute

Un mic dejun delicios si hranitor!

 30 gr fulgi de ovaz
 100 ml lapte de cocos
 1 tsp pudra de roscove
 2 tbsp fructe de padure congelate
1

Intr-un bol (borcan) punem fulgii de ovaz si adaugam laptele. Amestecam pana cand se omogenizeaza.

2

Adaugam lingurita de pudra de roscove si lasam la frigider timp de o ora (sau putem sa il lasam peste noapte in frigider) pentru a se hidrata. Eu prefer sa fac acest lucru pentru ca pur si simplu au alt gust si sunt mai deliciosi fulgii de ovaz.

3

Scoatem borcanul din frigider, adaugam cele 2 linguri de fructe de padure si lasam 10 minute la temperatura camerei.

4

Dupa 10 minute putem servi micul dejun! Pofta buna!