Opțiuni de imprimare:

Fursecuri cu ciocolata

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total45 minute

Super reteta de Craciun!

 150 gr Zahar
 150 gr Unt moale, la temperatura camerei
 1 tsp Esenta de vanilie
 1 Ou
 2 Cacao
 50 gr Ciocolata topita
 Faina cat cuprinde
 1 oz amidon
1

Intr-un bol se mixeaza bine zaharul cu untul si esenta de vanilie.

2

Se adauga oul, apoi mixati bine.

3

Se pune ciocolata si cacao si apoi mixati iar.

4

Adaugati faina si amidonul si apoi framantati aluatul cu mainile. Trebuie sa iasa un aluat moale, nelipicios. In cazul in care aluatul pare uscat si sfaramicios, adaugati 2-3 linguri de lapte si framantati in continuare. Aluatul astfel format trebuie lasat la congelator 15 minute.

5

Presarati faina pe blatul de lucru si intindeti aluatul. Grosimea acestuia trebuie sa fie de 6-7 milimetri. Taiati fursecurile in orice forma doriti sau formati bilute.

6

Le dati la cuptorul preincins pentru 15-20 minute la 180 de grade.

7

Din acest aluat am obtinut 2 tavi si jumatate de fursecuri. Pofta buna! :)