Opțiuni de imprimare:

Fursecuri cu fulgi de ovăz și banană

Randamente30 de porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total30 minute

Banană cu o consistență moale, fulgi de ovăz crocanți ...

O variantă de fursecuri care s-ar putea afla pe masă la micul dejun al celor mai pofticioși.

Pentru circa 30 de fursecuri
 1 banană
 120 gr de unt semisărat, la temperatura camerei
 160 gr de zahăr brun
 1 ou mare
 200 gr de făină
 100 gr de fulgi de ovăz
 1 tbsp de praf de copt
 120 gr fulgii de ciocolată
 50 gr stafide
1

Încălziți cuptorul la 180˚C. Curățați banana, zdrobiți-o mare cu o furculiță și puneți-o deoparte.

2

Într-un castron mare amestecați untul semisărat cu zahărul brun. Frecați până ce textura devine foarte cremoasă, apoi încorporați oul și banana zdrobită. Adăugați făina, fulgii de ovăz și praful de copt. La urmă adăugați fulgii de ciocolată si stafidele. Amestecați totul repede.

3

Așezați bile mici de aluat pe tava de copt acoperită înainte cu hârtie pergament și turtiți ușor bilele. Băgați tava la cuptor și lăsați la copt 10 minute.

4

Scoateți tava din cuptor după ce s-au copt și, înainte de a le scoate, lăsați fursecurile să se răcească de tot.

Informații nutriționale

Porții 30