Opțiuni de imprimare:

Fursecuri sărate cu roșii uscate ,chilli și busuioc

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total40 minute

Un aperitiv delicios.

 110 gr Făină
 220 gr Maia sălbatică
 70 gr Unt
 1 tsp Praf copt
 2 Praf usturoi
 1 ½ Sare
 2 Amestec roșii uscate,chilli și busuioc
1

Untul rece tăiat cubulețe îl amestecăm,folosind o furculiță,cu făina amestecată în prealabil cu praful de copt,praful de usturoi și sarea.

2

Preâncălzim cuptorul la 180°C.
Turnam deasupra maiaua rece,atunci scoasă din frigider și amestecăm bine compoziția.,care e destul de compactă.

3

Adăugăm amestecul de roșii uscate ,chilli și busuioc,încorporam,după care cu ajutorul unei lingurițe sau cu mâna modelăm mici biluțe pe care le punem într-o tavă acoperită cu hârtie de copt.

4

Coacem aproximativ 15-20 de minute pâna partea de jos a fursecurilor prinde culoare.
Deasupra rămân aproape albe.