Opțiuni de imprimare:

Guguluf cu cacao si ciocolata

Randamente1 porțieTimp total30 minute

Cadoul perfect de dus la masa de Craciun

 4 Oua
 200 gr Cacao
 120 ml Ulei
 150 Lapte
 1 Plic praf copt
 2 Cacao
 300 gr Faina
 50 gr Amidon
 1 mg Plic vanilie
 Semințe de rodie de ornat sau ce dorește fiecare
Glazura de ciocolata
 20 gr Ciocolata
 100 gr Frisca
1

Amestecăm cele patru ouă cu 200 g de zahăr până se topește acesta. A se adaugă apoi laptele care a fost amestecat cu uleiul și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se încorporează in crema.

2

Forma de guguluf se tapetează bine cu ulei si se pudrează cu faina.

3

Se răstoarnă jumătate de compoziție in forma , crema rămasă se amesteca cu cu cele două linguri de cacao. Se răstoarnă peste crema din forma si se amesteca cu o furculița .

4

Se da la de la copt la 180 °C pentru 40 de minute. Se verifică dacă este copt cu o scobitoare.

5

Pentru glazură se încălzește frișca apoi adăugăm ciocolata.

6

Se scoate prăjitura scoate prăjitura din forma când este răcită, apoi se adaugă glazura. Guluftul se ornează cu semințe de rodie .