Opțiuni de imprimare:

Iofca cu branza de vaci

Randamente2 porțiiTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total35 minute

O reteta foarte simpla si delicioasa.

 250 gr Paste
 250 gr Branza de vaca
 100 gr Slanina
 250 ml Smantana
 1 tbsp Boia Dulce
 1 Catei de usturoi
 Sare
 Piper
1

Tăiem slănina în cubulețe mici și prăjim într-o tigaie cu puțin ulei la foc mediu, până când devine crocante.

2

Între timp, punem tăiței în apa fierbinte, sărată și le gătim. După ce slănina e gata , punem deoparte pe o farfurie, dar lasăm grăsimea în tigaie.

3

Punem tăiței in tigaie și agităm până când aluatul este amestecat corespunzător cu grăsimea de slănină. Adaugăm usturoiul tăiat în felii subțiri, apoi agităm până când pastele se rumenesc corect.

4

Punem si smântână, brânză de vaci, puțină sare și piper, apoi agităm bine totul. Cănd gata, mai punem deasupra smăntână, si brânză de vaci, apoi punem și slănină deasupra.

Informații nutriționale

Porții 0