Opțiuni de imprimare:

Lasagna cu pui și ciuperci

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 15 minute

Daca sunteți fani ai mâncărurilor cu specific italian, acesta rețetă de lasagna cu pui și ciuperci este o rețetă care merită încercată. Este o variantă mai light, fără sos bechamel dar cu siguranță la fel de gustoasa.

 1 baton foi de lasagna
 700 gr carne de pui tocata
 500 ml suc de roșii
 200 gr bulion
 250 gr ciuperci
 sare
 ierburi aromate
 1 tbsp ulei de măsline
1

Ciupercile se spala bine, se taie felii și se fierb separat.

2

Într-o tigaie punem la încins o lingura de ulei de măsline și adăugăm carnea tocată. Lăsăm pe foc 15 minute, adăugăm ciupercile, sosul de roșii, sare și ierburile aromatice și mai lăsăm să fiarbă încă 10-15 minute.

3

Într-o tavă punem 2 linguri de bulion, foi de lasagna, carne tocată și tot așa până când ultimul strat este unul din foi de lasagna. Se ung foile cu 2 linguri de bulion și se dă lasagna la cuptor pentru 40 de minute. Deasupra punem mozzarella rasa și mai lăsăm la cuptor totul pentru încă 5-10 minute.