Opțiuni de imprimare:

Lascute cu piept de pui, legume si sos alb

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Cu siguranta o sa indragiti aceasta reteta!

 1 dovlecel
 1 rosie
 4 catei usturoi
 50 gr unt
 250 gr lascute
 200 gr piept pui
 ½ tsp oregano
 ½ tsp busuioc
 ½ tsp piper cu lamaie
 150 ml smantana de gatit
1

Punem o oala cu apa pe foc si putina sare pentru a fierbe lascutele. In momentul in care apa a inceput sa fiarba, punem lascutele pentru 5-7 minute.

2

Intr-o tigaie de fonta punem untul. In acest timp tocam usturoiul marunt si il punem in tigaie pentru 2-3 minute sa se rumeneasca.

3

In momentul in care usturoiul s-a rumenit, punem dovlecelul tocat marunt pentru 5 minute, pana cand se rumeneste.

4

Adaugam pieptul de pui tocat marunt, rosia si asezonam cu busuioc, oregano si piper cu lamaie. In momentul in care lascutele s-au fiert, le scurgem de apa.

5

Adaugam smantana pentru gatit si mai lasam pe foc cateva minute, pana cand se ingroasa putin. Adaugam apoi si lascutele si amestecam foarte bine totul.