Opțiuni de imprimare:

Legume la tigaie cu piept de pui

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Adaugă o sursă de proteină și câteva legume preferate, iar masă este gata.
Consumați zilnic legume și fructe pentru a asigura un aport optim de micronutrienți.
Ciupercile sunt foarte bune în acestă perioadă deoarece, sunt o sursă bună de vitamina D.

 100 gr piept de pui (cantarit gatit)
 250 gr ciuperci champignon (cantarite crude)
 150 gr fasole verde (cantarite crude)
 50 gr porumb
 3 rosii cherry
1

Se pune tigaia la incins pe aragaz, dupa care se adauga pieptul de pui si se frige pentru 5 minute.

2

Peste acesta se adauga legumele si se calesc impreuna pentru 10 minute, dupa se pune in farfurie.

3

Langa acestea se pun rosiile cherry taiate in 4.

4

Optional se poate adauga un crackers.

Informații nutriționale

Porții 1


Cantitate per porție
Calorii 267
Valoare zilnică % *
Total grăsimi 6g10%
Total carbohidrați 23g8%
Proteină 35g70%

* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.