Opțiuni de imprimare:

Macaroane cu brânză de vaci și budincă

Randamente8 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră 10 minute

Cu toții am mâncat măcar o dată macaroane dulci cu brânză la cuptor, ce gust minunat. Dar v-ați gândit vreodată ce gust ar avea aceste macaroane combinate cu budinca de vanilie? Ei bine, daca nu, vă provoc să încercați această rețetă.

 400 gr macaroane
 3 ouă
 100 ml smântână lichidă
 150 gr zahăr
 3 fl oz zahăr vanilat
 400 gr brânză vaci
 1 oz budincă Vanilie
 1 tsp esență vanilie
 ½ tsp sare
 50 gr unt
1

Punem 3 l de apă la fiert cu 1/2 linguriță de sare. Când apa începe să fiarbă punem macaroanele și le gătim conform timpului de pregătire de pe ambalaj.

2

Dăm drumul la cuptor la 180°C.

3

Într-un castron spargem ouale si le batem bine cu un praf de sare.

4

Adăugăm apoi zahărul vanilat și cel normal și batem bine până se dizolvă din zahăr.

5

Adăugăm apoi smântâna lichidă, brânza de vaci și esența de vanilie.

6

La final adaugam și plicul de budincă.

7

După ce am fiert pastele, le scurgem, le trecem printr-un jet de apa rece și turnăm peste ele compoziția cu brânză.

8

Punem într-o tavă hârtie de copt, o ungem cu unt si turnam compoziția.

9

Tăiem untul în bucațele mici și le punem deasupra pastelor.

10

Le dăm la cuptor pentru aproximativ 50 minute la 180°C, până se rumenește deasupra.

11

Scoatem tava din cuptor și presărăm pe ea zahăr pudră vanilat.

12

O servim rece sau caldă.

Informații nutriționale

Porții 8