Mamaliga Cu 4 Branzeturi Si Ulei De Chili

AutorDaniel Breda
DificultateÎncepător

Cand vine vorba de mancare de confort, ma gandesc tot timpul la mamaliga din copilarie. Asa ca am reinterpretat aceasta reteta de suflet in una cremoasa si aromata.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 1 l apa
 160 gr malai
 50 gr parmezan
 50 gr telemea
 50 gr branza brie
 50 gr cascaval
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
Ulei de chili
 1 tsp fulgi de chili
 3 tbsp ulei de masline

Mod de preparare:

1

Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.

2

Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.

3

Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute

Ingrediente

 1 l apa
 160 gr malai
 50 gr parmezan
 50 gr telemea
 50 gr branza brie
 50 gr cascaval
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
Ulei de chili
 1 tsp fulgi de chili
 3 tbsp ulei de masline

Indicații

1

Incepem prin a pune apa la fiert, dupa care adaugam malaiul si il gatim pentru 15-20 minute in timp ce amestecam din cand in cand.

2

Dupa cele 20 minute, adaugam branzeturile si mixam pana devine cremos.

3

Se serveste cu ulei prajit infuzat cu chili. Intr-o tigaie mica punem la incins uleiul de masline cu fulgii de chili si lasam la foc mic si infuzat pentru 2-3 minute

Mamaliga Cu 4 Branzeturi Si Ulei De Chili