Opțiuni de imprimare:

Mango cheesecake cu ciocolata alba

Randamente1 porțieTimp de pregătire40 minuteTimp de preparare2 oreTimp total2 ore 40 minute

Un desert usor si fresh pentru o vara calduroasa.

Blat biscuiti :
 300 gr biscuiti oreo
 120 gr unt
Crema cheescake :
 500 gr crema de branza/mascarpone
 250 gr frisca din lapte
 150 gr ciocolata alba
 200 gr piure mango
 50 gr zahar pudra
 10 gr gelatina
 1 tsp extract de vanilie
Jeleu mango :
 300 gr piure mango
 1 tbsp zeama de lamaie
 35 gr zahar
 100 ml apa
 10 gr gelatina
Blat :
1

Se sfarama biscuitii si se amesteca cu untul topit.

2

Se pun intr-o tava de cheescake si se apasa pentru a forma un strat compact si se da la frigider pana se prepara crema.

Crema :
3

Se amesteca crema de branza cu zaharul dupa care se adauga ciocolata topita si se amesteca din nou.

4

Se adauga frisca lichida rece peste si se mixseaza la viteza mare pana se bate frisca, dupa care se adauga gelatina(conform pliculetului) si piureul de mango si se amesteca bine pentru 2 minute.

5

Compozitia se toarna peste biscuiti si se lasa la frigider pentru 30 minute.

Jeleu mango :
6

Se pune intr-o oala, piureul de mango cu apa , zaharul si lamaia si se amesteca pana se dizolva zaharul.

7

Urmeaza sa se toarne gelatina(conform pliculetului) si se amesteca pana cand acesta se incorporeaza de tot.

8

Se lasa putin la racit la temperatura camerei dupa care se toarna peste crema de cheescake si se lasa totul la frigider pentru minim 2 ore.

9

Se decoreaza cu frisca din lapte si mango taiat feliute sau cubulete.