O combinație de cremă de brânză fină și fructe de pădure aromate. Rețeta este simplă, rapidă și foarte potrivită de savurat cu cei dragi.
Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.
Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.
Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.
Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.
Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.
Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.
Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.
0 porții