Opțiuni de imprimare:

Mini cheesecake cu fructe de pădure

Randamente17 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

O combinație de cremă de brânză fină și fructe de pădure aromate. Rețeta este simplă, rapidă și foarte potrivită de savurat cu cei dragi.

Pentru blat :
 100 gr biscuiți digestivi
 50 gr nucă măcinată
 50 gr unt
Pentru umplutura :
 400 gr brânză
 100 gr smântână
 2 ouă
 20 gr amidon
 15 gr griș
 1 tsp sare
 2 fiole de esență de vanilie
Pentru topping :
 100 gr fructe de pădure
 150 ml lapte
 2 zahar
 16 gr amidon
Pregatirea blatului :
1

Se mărunțesc biscuiții, nuca și se amestecă cu untul topit.

2

Punem în forme de silicon câte 2 lingurițe și pisăm bine.

Umplutura :
3

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

4

Adăugăm ouăle, mixăm, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

5

Punem câte 2 lingurițe în fiecare formă și le introducem în
cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 25-30 de minute.

Topping :
6

Într-o cratiță mică punem pe foc fructele și zahărul, le lăsăm să fiarbă 4-5 minute după care adăugăm laptele în care am dizolvat amidonul. Amestecăm continuu până se îngroașă, opțional se poate adăuga un cubuleț de unt.

7

Când s-a răcit, decorăm cu ajutorul unui posh.

Informații nutriționale

Porții 0