Opțiuni de imprimare:

Mușchi de porc la crock-pot

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare13 oreTimp total13 ore 10 minute

Am pregătit mai demult mușchi de porc la crockpot și au fost toți încântați de el, atât de fraged a ieșit că se destrăma. Singurul meu regret a fost că nu l-am marinat înainte, ar fi fost mai aromat, așa că de data aceasta, l-am marinat cu o seară înainte. A ieșit delicios. Este un aperitiv bun pentru o gustare de după amiază, o masă frugală sau orice meniu doriți.

 500 gr mușchi de porc
 250 ml vin alb
 1 ½ tsp sare
 1 tbsp mix mirodenii pentru murături: semințe de muștar, semințe de mărar, coriandru, ienupar boabe, cuișoare, ienibahar boabe, chilli
 1 tbsp lingură mix mirodenii pentru fripturi: boia dulce, cimbru, oregano, busuioc
 1 foaie de dafin mărunțită
 coriandru boabe
 1 tsp ulei
 semințe de muștar
 boia dulce
1

Pui într-un castron înalt mușchiul de porc și torni peste el vinul alb.

2

Presari mirodenii după gust. Eu am folosit mirodenii pe care mi le-am pregătit în diverse borcănele în diverse proporții: un mix pentru murături, mix pentru fripturi. Am mai adăugat în plus coriandru proaspăt măcinat (pentru că în mix era în proporție mai mică) și o foaie de dafin mărunțită. De asemenea, adaugi sare, după gust.

3

Presezi puțin carnea pentru a sta acoperită de lichid și dai la frigider peste noapte.

4

A doua zi, scurgi carnea de marinadă, o ungi cu puțin ulei, o freci doar cu puține mirodenii, cel mai important boia dulce, pentru o culoare frumoasă și semințe de muștar pentru crustă.

5

Așezi carnea în vasul de la aparatul crock-pot, setezi aparatul pe funcția high și îl lași 6 ore.
Poftă Bună!