Opțiuni de imprimare:

Mușchiuleț de porc cu cartofi (la multicooker Oursson 5005) și sos de fructe

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 10 minute

Eu am făcut mușchiulețul și cartofii la multicooker Oursson 5005, dar le puteți face și la cuptor.

 2 mușchiuleți de porc
 6 cartofi medii
 1 tbsp ulei de măsline extravirgin
 boia de ardei dulce
 piper
 fulgi de chilli sau piper cayenne (opțional)
Pentru sosul de fructe :
 3 mâini de fructe de pădure (eu am folosit congelate)
 1 măr tăiat cubulețe mici
 1 portocală (sucul de la ea)
1

Scoateți carnea din frigider cu 30 minute înainte de a o găti, pentru a ajunge la temperatura camerei.

2

Ștergeți mușchiuleții cu un prosop de hârtie, apoi asezonați cu piper și piper cayenne sau fulgi de chilli dacă folosiți.

3

Curățați cartofii și tăiați-i în 4 sau în 6.

4

Turnați peste ei o lingură de ulei, apoi asezonați cu piper, boia de ardei dulce, piper cayenne și amestecați bine.

5

Porniți multicookerul pe funcția Roast și sigilați mușchiuleții pe toate părțile.

6

Scoateți carnea, puneți cartofii în multicooker și deasupra așezați mușchiuleții.

7

Puneți capacul și setați programul Cake 50 minute, presiune 3.

8

Dacă doriți, la final le puteți introduce în cuptorul încins pentru a se rumeni puțin.

Sosul :
9

Puneți toate ingredientele într-o crăticioară mică și lăsați pe foc până se înmoaie fructele.

10

Când e gata feliați mușchiuleții, așezați cartofii și bucățile de carne pe farfurie și turnați sos deasupra.