Opțiuni de imprimare:

Mușchiuleț de pui cu garnitură pestriță

Randamente4 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total45 minute

Mușchiuleț de pui la grătar cu garnitură de mix legume fierte și la grătar.

 500 gr mușchiuleț de pui
 500 gr legume asortate (fasole verde, mazăre, morcov, porumb, ardei gras, dovlecel)
 condimente ( sare, piper, cimbru)
1

Mușchiulețul de pui se condimentează cu sare, piper, cimbru și se lasă apoximativ 15 minute.

2

Legumele, cât mai pestriț colorate se fierb în apă cu puțină sare. Pot fi utilizate legume atât din conservele proprii, cât și mixuri deja asortate existente în comerț.

3

Mușchiulețul de pui se frige pe grătar până capătă o culoare plăcută, dar să rămână în același timp suculent.

4

Dovlecelul se taie rondele și se prepară la grill cu puțină sare.

5

Ingredientele se așează pe un platou într-un mod cât mai plăcut. Se poate servi atât cu condimentele de bază, cât și cu sosuri (picante sau nepicante)

Informații nutriționale

Mărime porție 250 g

Porții 4