Opțiuni de imprimare:

Naut Cu Paste Si Sos De Rosii

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

O reteta de paste mai "atipica" cu un nivel ridicat de proteine.

 400 gr paste fierte
 250 gr naut
 400 gr rosii decojite la conserva
 1 tbsp pasta de rosii
 100 gr parmezan
 1 ceapa
 4 catei usturoi
 1 tsp sare
 ½ tsp piper
 ½ tsp fulgi de chili
 1 tsp busuioc uscat
 1 legatura patrunjel
1

Intr-o tigaie se pune la incalzit putin ulei de masline in care se caleste ceapa tocata pentru 5 minute dupa care usturoiul tocat pentru inca 2 minute. Adaugam nautul impreuna cu conserva de rosii si o lingura de pasta de rosii, sare, piper, chili si lasam la foc medium mic pentru 10 minute.

2

La final adaugam patrunjel tocat si busuiocul uscat si mai lasam sa fiarba 2 minute.

3

Punem pastele fierte peste sos impreuna cu parmezanul si un polonic de apa de la paste si amestecam bine.
Enjoy!