Opțiuni de imprimare:

Naut si legume in sos tomat

Randamente1 porțieTimp total30 minute

O mancare perfecta pentru meal prep, o puteti folosi si ca baza de shakshuka.

 400 gr naut
 400 gr rosii maruntite in sos tomat
 1 dovlecel/zucchini
 1 ardei gras
 2 tbsp ulei
 Condimente dupa gust. Eu am folosit sare, piper, rosii uscate, usturoi si busuioc
1

Ingredientele folosite.
Taiati marunt dovlecelul si ardeiul gras.
Clatiti bine nautul.

2

Adaugati uleiul si gatiti legumele la foc mediu, cateva minute, acoperite cu un capac. Aici am condimentat cu sare si piper.

3

Dupa ce s-au inmuiat, am adaugat mixul de condimente din rosii uscate, usturoi si busuioc.

4

Apoi am adaugat sosul tomat si nautul si am amestecat bine.
Am mai lasat pe foc cca 1 minut, la foc mic.

5

La final, am adaugat putina branza rasa si patrunjel.

6

A doua zi, am folosit o portie ca baza de shakshuka. 😁