Unul dintre deserturile raw preferate, foarte simplu de făcut și perfectă atunci când vrem ceva delicios fără zahăr.
Adăugăm fisticul, migdalele, curmalele, pudra de cacao, extractul de vanilie, uleiul de cocos, pudra proteică, apa (în funcție de pudra proteică, între 6 și 8 linguri) și sarea, în vasul unui robot de bucătărie.
Procesăm până când este complet combinat și amestecul își menține forma.
Captușim o tavă pătrată de 20x20cm cu hârtie de copt, în așa fel încât marginile să fie mai lungi decât tava pentru a ușura scoaterea odată ce este închegată.
Întindem amestecul în tava pregătită și apăsăm cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă.
Pregătim glazura. Într-un castron mic combinam pudra de cacao cu mierea (agave / sirop de arțar), ulei de cocos și extractul de vanilie.
Întindem uniform glazura peste amestecul din tavă și adăugăm deasupra fisticul și caisele uscate tocate.
Punem la frigider timp de 2 ore sau peste noapte pentru a se întări.
Păstram negresa în frigider.
Mărime porție 50g
Porții 0
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.