Opțiuni de imprimare:

Negrese de post

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Dulce și moale, perfect pentru un desert in timpul postului.

 280 gr Faina
 240 ml Apa
 250 gr Zahăr
 90 gr Cacao pudră
 90 ml Ulei
 1 tsp Sare
 1 tsp Esență vanilie
 10 gr Praf de copt
1

Punem toate Ingredientele uscate intr-un bol încăpător, faina, zahăr, cacao, praful de copt și sarea și începem sa le amestecam.

2

După ce am trecut de prima etapă, adăugăm restul ingredientelor și le amestecam bine, pana se transformă intr-o textura cremoasă.

3

Luam o tavă pentru brioșe, sau putem folosi o tavă plată, și începem sa umplem formele ( dacă se folosește o tavă plată, recomand foaie de copt înainte de adăugarea compoziției in tavă)
Se bagă la cuptorul preîncălzit la 150 de grade, timp de 20 minute.

4

După ce sunt scoase din cuptor, trebuie lăsate la răcire pentru a putea fi tăiate.
Poftă bună!