Opțiuni de imprimare:

Nuga cu alune si merisoare

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total50 minute

O reteta super simpla si foarte usoara, mereu pe placul copiilor.

 200 gr Marshmallow
 110 gr lapte praf
 50 gr unt
 30 gr alune sarate
 20 gr merisoare
 1 foaie de napolitana
1

Se pregateste tava dorita. Foaia de napolitana se taie in doua bucati egale, dupa dimensiunea tăvii. Se aseaza foaia de napolitana in tava. Se pune untul la topit intr-o cratita. Cand untul este topit se adauga bucățile de marshmallow. Se amesteca pana se topesc si se adauga laptele praf. Se amesteca rapid pana se incorporeaza tot laptele praf.

2

La sfarsit se adauga alunele si merisoarele si se amesteca. Se adauga compozitia repede peste foaia de napolitana si se intinde putin cat sa ajunga pe fiecare colt/margine. Se aseaza si cealalta foaie, se apasa foarte putin cu palma si se lasa la rece 30 min.