Opțiuni de imprimare:

Omletă cu broccoli, parmezan și cartofi la cuptor

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

O varianta de pranz satios si sanatos.

 2 ouă
 100 gr broccoli
 1 tbsp parmezan
 1 tbsp ulei de masline
 2 sare
 ½ tsp praf de usturoi
 ½ tsp boia de ardei
 2 cartofi
1

Se curata cartofii, se spala si se taie in 4. Se pun in tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se amesteca cu o lingura de ulei de masline, praful de usturoi, boiaua de ardei si putina sare.

2

Se introduc in cuptorul preincalzit la 250°C cu ventilatie, caldura sus si jos aproximativ 35-40 de minute.

3

Broccoli se desprinde in buchetele mici, ce se fierb 6-7 minute, dupa care se scurg.

4

Se bat ouale cu un praf de sare si se pun in tigaia incinsa cu o lingura de ulei de masline. Se adauga broccoli, se lasa 1-2 minute, dupa care se intoarce omleta. Se adauga parmezanul si pe impatureste in 2. Servim alaturi de cartofi.