Opțiuni de imprimare:

Omleta pufoasa la cuptor cu lapte, paine, rosii cherry si cascaval

Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total20 minute

Iata o alta modalitate de a pregati ouale, la cuptor, intr-o omleta pufoasa si foarte simplu de pregatit. Painea se umfla cu oul amestecat cu laptele si iese deosebit de gustoasa toata combinatia. Va recomand cu drag aceasta reteta!

Omleta pufoasa cu lapte,paine si rosii cherry

 3 oua
 2 felii de paine
 180 ml lapte
 sare
 35 gr cascaval
 150 gr rosii cherry
 condimente
1

Intr-un bol am sparte cele 3 oua pe care le-am batut cu un praf de sare. Am adaugat cantitatea de lapte pe care am incorporat-o. Cascavalul l-am ras pe razatoate si l-am adaugat in vas peste oul batut cu lapte.

2

Am taiat painea in cuburi si am pus-o intr-un vas termorezistent iar peste ea am adaugat rosiile cherry. Am turnat compozitia cu ou batut peste paine si rosii, am condimentat si am dat la cuptor. Am tinul vasul la cuptor apx. 15 minute la 180 grade sau pana s-a rumenit frumos si a crescut in dimensiuni. Am servit fierbinte si a fost extrem de delicios.