Cand eram copil, plăcerea sărbătorilor erau aceste ouă umplute. Sunt foarte ușor de făcut, cu produse nelipsite din bucătărie. Paște fericit cu liniște sufletească!
Fierbem ouale aproimativ 6 minute, incat galbenusul sa fie tare apoi le lasam sa se raceasca .
Dupa ce curatam ouăle de coaja, le taiem in jumătăți egale, pe lung.
Separat amestecam galbenusurile impreuna cu un pate mic de porc, folosind o lingura sau mixerul.
Peste amestec adaugam o lingurita de maioneza pentru o omogenizare mai usoara.
Pentru maioneza folosim un galbenus de ou crud, unul fiert, mustar, ulei, sare si piper. Folosim un mixer cu lame la capat si mixam bine pana maioneza se intareste.
Umplem albusurile cu mix-ul de pate si galbenus. Pentru maioneza am folosit o punga, am taiat un colt pentru a decora cu usurinta
Pentru decor am folosit frunze de patrunjel. Puteti folosi cubulete de ardei gras la otet, castraveți murati sau ce va place voua.
Mărime porție 63 g
Porții 0
* Valorile zilnice în procente se bazează pe un regim alimentar de 2.000 de calorii. Valoarea ta zilnică poate fi mai mare sau mai mică în funcție de necesarul de calorii.