Opțiuni de imprimare:

Pachetele cu telemea și pătrunjel

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Pachetele de primavara gustoase si foarte usor de facut.

 200 gr foi de placinta
 200 gr telemea de vaca
 10 gr patrunjel frunze
 30 ml ulei
1

Foile de placinta trebuie sa fie lasate la dezghetat pentru a putea fi desprinse.

2

Se da pe razatoare telemeaua. Patrunjelul se spala, se usuca si se toaca marunt dupa care se amesteca bine cu branza.

3

Se desprinde cate o foaie de placinta, se intinde, se unge putin cu ulei si se pune cate o lingura de umplutura, dupa care se indoaie pe margini si se ruleaza. Facem asta cu fiecare foaie si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt

4

Preincalzim cuptorul la 180°C si coacem pachetelele timp de 15 minute sau pana cand s-au rumenit.