Opțiuni de imprimare:

Pancakes sarate, cu sunca si porumb

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Toti iubim aceste clatite americane dulci pe nume Pancakes. Eu am optat pentru unele sarate, care ne plac chiar mai mult.

Pancakes cu un twist placut

 3 oua
 70 gr parmezan ras
 3 tbsp porumb din conserva
 1 tsp praf de copt
 1 tbsp marar uscat
 300 ml lapte
 300 gr faina alba
 80 gr sunca de porc
 ulei pentru uns tigaia
 piper
1

Intr-un bol incapator, am spart cele 3 oua, iar apoi am adaugat pe rand ingredientele: parmezan, praf de copt, marar uscat, faina, lapte. Am mixat cu ajutorul unui mixer, iar apoi am adaugat si celelalte ingrediente, respectiv: sunca taiata in cubulete mici, porumbul si piperul.

2

Compozitia rezultata trebuie sa fie grosuta, dar sa curga. Am pus in tigaie cateva picaturi de ulei pe care le-am distribuit cu ajutorul unei pensule pe toata suprafata tigaii, iar apoi cu ajutorul unui polonic, am adaugat putina compozitie.

3

Am copt pancakes-urile cate 3-4 minute pe fiecare parte, dar depinde de intensitatea focului. Le-am servit cu ketchup si cacao cu lapte. Pofta mare!