Opțiuni de imprimare:

Pandișpan cu căpșuni și rubarbă

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare25 minuteTimp total40 minute

Un desert rapid și ușor de facut. Mama îl pregătea de obicei pentru prânzul de duminica :)

 4 Oua
 100 gr Faina tip 000
 100 gr Zahar
 1 Praf de sare
 1 oz Zahar vanilinat
 1 Esența de vanilie
 200 gr Capsuni
 100 gr Rubarbă
1

Intr-un bol, amestecam cu un mixer ouăle, zaharul, zaharul vanilinat, esența de vanilie și sarea, treptat, pana la cea mai mare viteza, pentru câteva minute pana când compoziția își triplează volumul

2

Cernem faina

3

Cu ajutorul unei spatule, incorporam faina cu mișcări largi, de jos in sus

4

Tapetam o tava cu hârtie de copt și turnăm compoziția

5

Adăugăm deasupra fructele preferate, spălate si tăiate. Combinația de rubarbă și căpșuni ne-a plăcut cel mai mult.

6

Dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute.

7

Lăsam sa se răcească, o tăiem bucăți și pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!