Opțiuni de imprimare:

Pandișpan cu căpșuni

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră

Un pandișpan pufos cu căpșuni care se topește în gură, perfect pentru sezonul de primăvară.

 6 ouă
 6 linguri zahăr
 6 linguri ulei
 6 linguri făină
 1 plic zahăr vaniliat
 1 praf de sare
 1 esență de vanilie
 200 gr căpșuni
 1 plic praf de copt
1

Se separă albușurile de gălbenuș. Albușurile se bat spumă tare cu praful de sare. Când s-a bătut se adaugă zahărul, zahărul vaniliat și se mixează până se topește zahărul și devine o bezea tare și lucioasă.

2

Gălbenușurile se amestecă cu uleiul și se adaugă treptat peste albușuri, amestecând ușor cu o spatulă de jos în sus. După aceea adăugăm și esența de vanilie.

3

După ce am încorporat gălbenușurile, adăugăm făina și praful de copt tot așa treptat amestecând ușor.

4

Tapetăm o tavă cu hârtie de copt și turnăm compoziția .

5

Tăiem căpșunile în dimensiuni potrivite și le adăugăm peste compoziția din tavă .

6

Se dă la cuptor la 180˚C pentru 40 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.