Opțiuni de imprimare:

Papanași fierți cu brânză și couscous

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total45 minute

După cum se vede, mi-am făcut și pofta de Raffaello. Am tăvălit o parte din papanași prin fulgi de cocos.
Au ieșit mulți papanași, dar s-au mâncat rapid.

 290 gr Brânză proaspătă de casă
 1 Ou mare
 80 gr Piure de banană
 40 gr Couscous (cântărit negatit)
 20 gr Fulgi de cocos (de pus în compoziție)
 Scorțișoară Ceylon
 50 gr Nucă măcinată (pentru tăvălit)
 50 gr Fulgi de cocos (pentru tăvălit )
1

Am gătit couscous-ul (proporția 1:1).
Am pus apa la fiert, iar când a început să clocotească am adăugat couscous-ul.
Am acoperit ibricul și am oprit focul.
Durează în jur de 10 minute până acesta se umflă.
După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

2

După ce s-a răcit l-am amestecat cu toate celelalte ingrediente. Punem o oală cu apă la fiert. Când apa a început să clocotească am format papanașii și i-am introdus în oală pentru câteva minute, până s-au ridicat la suprafață. I-am scos și i-am tăvălit prin nucă măcinată și fulgi de cocos.

3

Au dispărut rapid la cât de buni au ieșit.