Opțiuni de imprimare:

Pască cu ciocolată și blat de pandișpan

Randamente1 porțieTimp de pregătire30 minuteTimp de preparare40 minuteTimp total1 oră 10 minute

O noutate ce vă asigur că merită încercată. Pasca cu ciocolată este aromată, gustoasă și perfectă pentru masa de Paști.

Pentru umplutură :
 500 gr brânză
 3 ouă
 200 gr smântână
 60 gr griș
 40 gr amidon
 150 gr zahăr
 300 gr ciocolată minim 50%
 sare
 esență de portocale
Pentru pandișpan :
 3 ouă
 3 tbsp zahăr
 3 tbsp ulei
 150 gr făină
 praf de copt
 sare
 vișine
1

Blenduim brânza cu smântâna, adăugăm zahărul, sarea și amestecăm cu ajutorul unui tel.

2

Adăugăm ouăle, apoi grișul, amidonul, esența și le încorporăm bine.

3

Topim ciocolata pe foc foarte mic, după care o turnăm în compoziția de brânză și amestecăm să omogenizăm bine.

Pentru pandișpan:
4

Mixăm ouăle cu un praf de sare, zahărul până devin spumoase și își dublează cantitatea, treptat adăugăm câte o lingură de ulei.

5

Se cerne făina împreună cu praful de copt și se adaugă treptat încorporând cu mișcări ușoare. 

6

Într-o tavă cu diametrul de 32 cm se pune hârtie de copt, se toarnă compoziția de pandișpan și se presară vișinele. Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180˚C pentru 10 minute.

7

Scoatem de la cuptor, adăugăm crema de brânză cu ciocolată și mai coacem pasca pentru aproximativ 40-45 de minute.

Informații nutriționale

Mărime porție O tavă de 32 cm

Porții 0