Opțiuni de imprimare:

Pasca fara aluat

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare50 minuteTimp total1 oră

Pasca fara aluat desert pentru masa de Paste.

 1 kg branza proaspata
 6 oua
 200 gr zahar
 6 faina
 6 amidon
 10 ml esenta rom
 1 oz praf de copt
 200 gr stafide
 10 gr zahar pudra
1

Intr-un bol incapator adaugam branza proaspata, galbenusurile, zaharul, faina, amidonul, praful de copt, stafidele si amestecam bine pana se omogenizeaza.

2

Intr-un alt vas batem spuma albusurile ,dupa care le incorporam in pasta de branza.

3

Se pune compozitia intr-o tava rotunda de 32 cm si se coace in cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 50 minute.

4

Se lasa la racit in forma dupa care se scoate si se pudreaza cu zahar pudra .