Opțiuni de imprimare:

Paste artizanale cu bacon, ceapa rosie si crema de dovleac

Randamente2 porțiiTimp total20 minute

O combinatie magica đź’š

 170 gr Paste
 185 gr Crema de dovleac
 125 gr Bacon afumat
 3 Ulei masline
 ½ Ceapa rosie
 Putin parmezan ras
 Sare, piper
1

Fierbeti pastele al dente, conform instructiunilor de pe ambalaj. Pastrati putina apa intr-o ceasca, apoi scurgeti si lasati deoparte.

2

Intr-o tigaie, adaugati uleiul de masline si ceapa maruntita. Caliti 1-2 min, apoi adaugati baconul. Dupa alte 2 minunte, adaugati crema de dovleac si amestecati bine.

3

La final, adaugati pastele, apa de la paste, putina sare, piper si amestecati totul bine

4

Serviti cu putin parmezan deasupra.

Informații nutriționale

Porții 0