Opțiuni de imprimare:

Paste cremoase cu brânza de burduf și chorizo

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Un prânz rapid, sățios și gustos.

 400 gr paste scurte (fusili, rigatoni, penne)
 350 gr brânza de burduf
 150 ml lapte integral
 2 pesmet
 150 gr cârnați chorizo
 2 parmezan
 1 tsp sare, piper, oregano
 1 ceapa verde
1

Se pun pastele la fiert într-o cantitate suficienta de apa.

2

In timp ce fierb pastele, se face amestecul cremos de brânza: brânza de burduf se sfaramiteaza cu ajutorul unei furculițe peste care apoi se toarnă laptele încălzit în prealabil. Se asezoneaza după gust.

3

Se feliază cârnații chorizo și se prăjesc ușor într-o tigaie.

4

Se scurg pastele și se amesteca cu mixul de brânză și chorizo. Se pun toate într-o tava de cuptor.

5

Se face un topping din pesmet, oregano, parmezan și ceapa verde feliata. Se pune peste amestecul din tava. Se asezoneaza dacă este nevoie. Se coace aproximativ 10 minute.