Opțiuni de imprimare:

Paste cu ciuperci și sos alb

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Trebuie să încercați și voi aceste paste, mai ales dacă sunteți fani paste.

 120 gr Paste artizanale
 6 Ciuperci
 20 gr Unt
 2 Căței de usturoi
 5 tbsp Smântână
 20 gr Cașcaval
1

Am pus pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj.

2

Între timp am curățat, spălat și feliat ciupercile. Am pus untul și cățeii de usturoi într-o tigaie.
Am adăugat ciupercile feliate și le-am tinut pe foc până s-au înmuiat, iar lichidul rezultat s-a evaporat.
Am adăugat peste ele smântâna, dar înainte am scos cățeii de usturoi și am mai lăsat la foc mic circa 2 minute.

3

Am adăugat pastele, care au mai stat pe foc 1 minut pentru a se întrepătrunde aromele. Am presărat cașcaval ras și am servit cu poftă!