Opțiuni de imprimare:

Paste cu legume și carne tocată

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total40 minute

Simplu, mult și gustos!

 250 gr Paste
 30 ml Sos de tomate
 2 Morcovi
 1 Rosie
 1 Ceapa
 1 Ardei
 20 gr Pătrunjel
 200 gr Carne tocată
 2 tbsp Brânză
1

In primul rând, punem pastele la fiert și începem sa tăiem legumele. Totodată, pregătim tigaia și începem sa călim ceapa, după ce a prins culoare aurie, adăugăm morcovii, ardeii și roșia. Le amestecam pana acestea devin moi.

2

După ce am terminat cu legumele, adăugăm carnea tocată peste și lăsăm sa prindă culoare, amestecând, cca. 10 minute.

3

După ce am scos pastele de la fiert, păstram o cană de apa in care acestea au fiert, le lăsam la scurs și între timp punem sosul de tomate peste carne și legume.

4

După ce compoziția devine mai solidă, adăugăm brânza si jumătate de cana de apa salvata de la paste și mai lăsam 5 minute la foc mic.

5

Cealaltă jumătate o punem peste paste și amestecam.
Apoi, turnam compoziția peste paste și servim.