Opțiuni de imprimare:

Paste cu sos alb și somon

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp total25 minute

Pastele sunt un preparat pe placul oricui, chiar și al celor mai mari pretențios. Pot fi făcute în diverse combinații, nu necesită mult timp de gătire și sunt ideale pentru un prânz rapid..

Pentru paste
 100 gr Tagliatelle
 1 tsp Sare
 1 l De apă
Pentru sos
 4 Căței de usturoi
 200 gr Somon afumat la cald sau gătit pe grill
 200 ml Smântână de gătit
 Sare
 Piper
 Fulgi de ardei iute
 Pătrunjel
 Parmezan
 1 tbsp Ulei de măsline
1

Într-o oală se pun pastele la fiert cu o linguriță de sare și se fierb conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

2

Într-o tigaie se pun usturoiul și uleiul de măsline și se călește usturoiul timp de 2-3 minute.

3

Cand usturoiul este gata, se adaugă smântâna de gătit, sare și piper și se lasă la foc mic aproximativ 5 minute.

4

Se adaugă somonul in sos și se mai lasă pe foc 5-10 minute.

5

După ce pastele au fiert, se adaugă în tigaie peste sos alaturi de o lingură de apă în care au fiert pastele. Se lasă pe foc 5 minute după care se adaugă pătrunjel și parmezan ras

Informații nutriționale

Porții 1