Opțiuni de imprimare:

Paste cu sos alb

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare30 minuteTimp total50 minute

Paste cremoase cu sos alb si bacon.

 400 gr Paste
 150 gr Bacon
 50 gr Unt
 150 gr Crema de branza
 200 gr Smantana lichida
 100 gr Mozzarella
 2 Cepe
 Usturoi
 Sare
 Piper
 Oregano
 Busuioc
1

Intr-o tigaie punem untul si o lingura de ulei de masline ( sau de floarea soarelui), apoi adaugam baconul.

2

Dupa ce baconul s-a prajit, il scoatem pe o farfurie si adaugam cele 2 cepe taiate marunt.

3

Intre timp punem pastele la fiert in 4 l de apa, cu 2 lingurite de sare.

4

Dupa ce s-a calit ceapa, adaugam baconul, smantana lichida si crema de branza.

5

Cand sosul incepe sa fiarba, adaugam condimentele dupa gust: sare, piper, busuioc, oregano si usturoiul ras.

6

Dupa ce pastele au fiert, le clatim cu apa rece si le punem peste sos.

7

Amestecam pastele cu sosul cu grija, apoi adaugam mozzarella.