Opțiuni de imprimare:

Paste cu sos de sfecla rosie

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Pe langa faptul ca farfuria arata minunat si e plina de culoare este si plina de savoare. Sosul pregatit este unul delicios si diferit in acelasi timp.

Gustul si culoare se potrivesc perfect .

 400 gr paste
 1 ceapa
 1 catel de usturoi
 jumatate de dovlecel
 1 morcov mic
 150 gr sfecla rosie fiarta
 5 tbsp bulion
 250 ml smantana de gatit
 condimente: busuioc, oregano, sare si piper
 3 tsp ulei de masline
1

Pregatim sosul. Tocam marunt toate legumele.

2

Intr-o tigaie punem uleiul la incins si adaugam legumele tocate si apa cat sa le cuprindem. Le lasam 5-7 minute sa fiarba.

3

Adaugam si sfecla rosie fiarta taiata cubulete.

4

Adaugam si bulionul si smantana si lasam inca 5 minute.

5

Adaugam condimentele dupa gust. Punem si pastele la fiert intre timp.

6

Sosul il pasam cu ajutorul unui mixer vertical pentru a obtine o pasta omogena.

7

Cand pastele s-au fiert le servim cu sosul pregatit si putem presara si parmezan.