Opțiuni de imprimare:

Paste cu sos pesto și roșii cherry

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

Tagliatelle cu sos pesto de pătrunje, cu usturoi, roșii cherry și cașcaval ras. Sună bine, nu?!

 200 gr Tagliatelle
 5 roșii cherry
 3 căței de usturoi
 4 ulei de măsline
 1 legătură de pătrunjel
 1 conservă de ciuperci
1

Vom începe cu pastele, le fierbem timp de 10 min în apă cu sare și un strop de ulei, ca sa nu se lipească pastele.

2

În acest timp, într-un mic robot de bucătărie adăugăm legatura de pătrunjel spălată, cei 3 căței de usturoi, 4 linguri de ulei de măsline și 50 ml de apă.

3

După ce au fiert pastele, strecurăm apa și le lasaăm într-o strecurătoare să eliminăm surplusul de apă.

4

Într-o tigaie, călim ciupercile din conservă (scurse și ele înainte) .

5

Adăugăm pastele, sosul pesto și roșiile cherry tăiate in jumătate.

6

Lasăm să mai fiarbă pentru 5-7 minute, orim focul și radem cașcaval peste paste.

Informații nutriționale

Mărime porție 2