Opțiuni de imprimare:

Paste de vara cu roșii și busuioc

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

O rețeta de paste super simpla, pentru serile calde de vara ce te duce cu gândul la o vacanța pe meleaguri italiene.

 1 baton Tagliatelle
 200 gr Roșii proaspete
 2 Ulei de masline extravirgin
 1 Praf de sare
 1 Piper proaspăt macinat
 1 Legătura busuioc proaspat
 50 gr Parmezan ras
 3 Căței de usturoi
1

Punem Pastele la fiert conform indicațiilor de pe ambalaj in apa cu sare.

2

Intr-o tigaie adânca călim la foc mic usturoiul cât sa se înmoaie, cu grija sa nu-l ardem.

3

Peste usturoi adăugăm sarea, roșiile tăiate cubulețe si piperul si gătim pentru 2/3 minute cât sa se înmoaie puțin roșiile.

4

Scurgem Pastele și le adăugăm peste sosul de roșii cu usturoi.

5

Tocam busuiocul proaspăt și radem parmezanul. Le adăugăm peste paste și amestecam cu mișcări largi.

6

Savurăm cu un pahar de vin alb 💫
Pofta buna!