Opțiuni de imprimare:

Pastrav cu couscous cu ulei de avocado si piper cu lamaie

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total30 minute

O reteta delicioasa! Uleiul de avocado in combinatie cu piperul cu lamaie ii da un gust senzational.

 100 gr couscous
 325 ml apa
 2 bucati de peste pastrav
 4 linguri ulei de avocado
 1 tbsp piper cu lamaie
 5 gr sare
 1 lamaie
 3 linguri de sos tartar
1

Tragem couscous-ul in putin ulei de avocado (o lingura) intr-o cratita pentru cateva minute. Apoi adaugam apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand couscous-ul absoarbe toata apa.

2

Spalam pestele, il stergem cu niste servetele de hartie si il taiem pe lungime.

3

Turnam putin ulei de avocado, sare, piper cu lamaie si masam fiecare bucatica de peste. Il lasam la odihnit pentru 5 minute.

4

Intr-o tigaie incinsa punem pestele si il lasam cate 3 minute pe fiecare parte. Pestele il servim cu sos tartar si zeama de lamaie.