Opțiuni de imprimare:

Păstrăv la cuptor cu cartofi și roși

Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Pentru cei care iubesc pestele, o rețetă simplă și gustoasă perfectă pentru masa de prânz sau cină.

 2 bucăți de păstrăv
 piper
 cimbru
 amestec de condimente (coriandru, muștar, usturoi)
 lămâie
 ulei de măsline
 4 cartofi de mărime medie
 roși cherry
 boia de ardei dulce
 usturoi granulat
1

Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentam cu piper, cimbru și amestecul de condimente. Îl stropim cu puțină zeamă de lămâie și pulverizăm/ungem cu puțin ulei de măsline.

2

Cartofi îi tăiem felii, îi condimentam cu boia, piper, usturoi, adaugăm și puțin ulei de măsline. Îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt împreună cu roșiile. Bagăm totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.

3

Pentru noi îmi place să ung peștele după ce îl scot din cuptor cu un amestec din pătrunjel, ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Poftă bună!