Opțiuni de imprimare:

Pavlova cu căpșuni si oreo

Randamente1 porțieTimp de pregătire20 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 20 minute

Pavlova este un desert care poate fi servit in diverse feluri , cu frișcă si fructe de sezon , cu frișcă , fructe și sos de ciocolată, sau crema de vanilie si fructe . Rămâne la latitudinea ficăruia cu ce preferă să o încerce .

 250 gr Zahăr tos
 5 Albușuri
 2 Amidon
 2 Oțet / zeamă de lămâie
 1 Praf de sare
 450 ml Smântână pentru frișcă
 1 Pachet de biscuiți Oreo
 200 gr Fructe la alegere
1

Batem albușurile cu un praf de sare până se formează o spuma . Separat se amestecă zahărul cu amidonul si se adaugă treptat peste spuma de albuș.

2

La final se adaugă oțetul și se mai mixează 30 de secunde.

3

Într-o tavă cu hartie de copt se pun câte 2 linguri de bezea si se nivelează ușor având grija ca în mijloc sa fie o adâncitură în care vom adăuga la final topingul .

4

Se coc în cuptorul preîncălzit la 130 de grade pentru 60 de minute .

5

După ce s-au copt bezelele, în timp ce acestea se răcesc , ne apucăm de batut frișca și de tăiat fructele si biscuiții .

6

După ce bezele s-au răcit se adaugă frișca, fructele si biscuiții si se servesc .