Opțiuni de imprimare:

Pavlova cu fructe

Randamente4 porțiiTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 15 minute

O prăjitură delicioasa, aspectuoasă, foarte simplu de realizat.

 3 albușuri
 150 gr zahăr fin
 amidon de porumb
 suc de lămaie
 esență de vanilie
 200 ml frișcă lichidă
Meringue :
1

Separați cu atenție albușurile de gălbenușuri. Folosind un mixer amestecați albușurile împreună cu praful de sare pană obțineți o spumă. Începeți să încorporați zahărul puțin cate puțin, mixand în permanență. În momentul în care obțineți o spumă de consistență tare, albă, lucioasă adăugați pe rand sucul de lamaie, amidonul și esența de vanilie.

2

Acoperiți o tavă cu hartie de copt și folosind o lingură sau un poche realizați un cuib de meringue, cu marginile mai ridicate decat centrul. Cantitatea obținută este suficientă pentru 4-5 asemenea forme.

3

În cuptorul preîncălzit la 90˚C puneți tava și lăsați aproximativ 60 minute. Lăsați tava la răcit in cuptor.

Pavlova :
4

Bateți frișca la mixer pană se întărește.
Peste un cuib de meringue adăugați frișcă și decorați cu fructele preferate.

Informații nutriționale

Porții 0