Opțiuni de imprimare:

Pavlova cu mandarine

Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare2 ore 20 minuteTimp total2 ore 30 minute

Un desert delicios, elegant si care ii va impresiona pe toti cei dragi.

 7 Albusuri
 7 tbsp Zahar pudra
 1 tsp Esenta de vanilie
 250 ml Mascarpone
 50 ml Suc mandarine
 1 tsp Scortisoara
 5 tbsp Zahar brun
 2 Mandarine
 100 gr Coacaze rosii
1

Bateti albusurile spuma, pana capata o consistenta ferma si lucioasa (aprox.5-6 minute la viteza maxima a mixerului) treptat incorporati zaharul pudra si esenta de vanilie.

2

Preincalziti cuptorul la 80 de grade.

3

Pe o tava tapetata cu hartie de copt intindeti amestecul de bezea.

4

Asezati tava in cuptor, pastrand temperatura scazuta, timp de 70 de minute.

5

Lasati bezeaua sa se raceasca in cuptor.

Nu deschideti cuptorul minim o ora.

6

Pregatiti crema amestecand mascarpone, sucul se mandarine, zahar brun si scortisoara.

7

Intindeti crema peste stratul de bezea racita.

8

Decorati cu scortisoara, felii de mandarine si coacaze proaspete.