Opțiuni de imprimare:

PIEPT DE PUI CU CARTOFI IN SOS DE MUSTAR

Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp de preparare1 orăTimp total1 oră 25 minute

Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra.
Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:

CARNE SI CARTOFI
 1 kg PIEPT PUI
 7 CARTOFI
 2 PUNGI MAGICE KNORR DE CARTOFI CU ROZMARIN SI USTUROI
 ULEI DE MASLINE - DUPA GUST
 CONDIMENTE (ROZMARIN/CIMBRU/OREGANO) - DUPA GUST
SOS
 330 gr MUSTAR CU MIERE
 ZEAMA DE LA 2 BUCATI DE LAMAIE
 200 ml ULEI DE MASLINE
 1 tbsp MIERE
1

Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knorr si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos. Al 2-lea plic de Knorr il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui.

2

Intr-un recipient punem mustarul cu zeama de la 2 lamai, uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. Punem in cuptor la 200 grade C , aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit.